Historia: Infraestructures de Muntanya, S.L

trabajos montaña con helicoptero operarios trabajando presa montaña trabajadores construyendo pasarela montaña trabajadores construyendo presa montaña trabajos de altura montaña

L'any 2003 un grup multidisciplinari de tècnics format per enginyers de muntanyes, enginyers industrials i geòlegs vam decidir causa de la demanda del mercat, oferir-nos per poder donar servei a la demanda que havíem detectat per a la realització de treballs en zones d'alta muntanya i de difícil accés.


Aquesta tipologia de treball ens va portar a desenvolupar tècniques de treballs verticals així com de perforació en zones de difícil accés. Aquestes tècniques més l'experiència adquirida per dur a terme els treballs de realització d'infraestructures a la muntanya ens van desembocar poder valorar la possibilitat de desenvolupar un producte propi lleuger de fàcil transport i d'un muntatge bastant especialitzat que són els ponts penjants.


Al llarg d'aquest temps, després d'haver realitzat moltes proves / error, d'haver passat moltes hores discutint i pensant com poder millorar el medi que ens envolta i al mateix temps poder aportar alguna cosa a la societat. Hem arribat a la conclusió que la nostra millor manera de tornar nostre amor a la muntanya és podent-la fer més accessible a la societat en general i podent crear nous accessos i noves vies de comunicació entre pobles separats per un riu, així com poder obrir mons extraordinaris que queden amagats per la seva inaccessibilitat i la falta d'un pont penjant.

 

 


 

< Volver