Experiencia en Ponts Penjants Especialistes en Ponts Penjants Components de Ponts Penjants

MUNTATGE I FABRICACIÓ DE PONTS PENJANTS

Qui som

Infraestructures de Muntanya, S.L. és una empresa que porta deu anys d’experiència en el mercat dels treballs realitzats a l’alta muntanya, amb uns alts coneixements i especialització en la construcció de ponts penjats, especialment per a vianants, però també per a pas de vehicles.

La nostra experiència en la instal·lació de ponts penjats, tant de disseny propi com sobre dissenys externs, per a creuament de rius, gorgues i depressions orogràfiques, ens permet poder estudiar i valorar la col·locació d’aquesta tipologia d’estructures en zones de difícil accés, que tenen un alt valor per la comunicació i/o el turisme.

més sobre Infraestructures de Muntanya

RR.HH.

Infraestructures de Muntanya és una empresa en constant desenvolupament, que pretén tant aconseguir un creixement com una expansió internacional dels seus productes i les seves tècniques de treball. Per això comptem amb un equip humà al qual formem i amb vocació d'albergar nous col • laboradors i representants;

Si tens o saps d'un projecte de ponts penjants i t'interessa formar part de la nostra estructura com a empleat i representant no dubtis a contactar amb nosaltres.;

mapa_rrhh

més sobre RR.HH

més notícies

Novetats / Notícies

Notcies

13/12/2012

Una vegada finalitzats els treballs d'instal•lació dels ponts penjants a Chulilla, per part d'infraestructures de Muntanya, SL. L'empresa adjudicatària de l'obra està acabant de realitzar els treballs de senyalització i d'accés al Paratge natural dels Calderones. Així que en breu l'Ajuntament de Chulilla espera poder inaugurar aquest nou accés per als turistes en general i aficionats a l'escalada.

llegir més