Ponts penjants: Model Andes

Vista de una construccio del pont penjat model andes

Galeria de imágenes

operario trabajando puente colgante andes operarios colocando suelo puente colgante puente colgante modelo andes primera- fase construccion vista aerea puente colgante modelo andes sujeccion pared montaña puente colgante andes
vista inferior puente colgante modelo andes

El model de pont penjant Andes és el més semblant al model Tibetà clàssic, consistent en dos cables ancorats a la roca, sense pilars de sustentació, pèndoles flexibles de cable. Però a diferència del tibetà els usuaris d'aquest no van sobre un cable sinó que té plataforma ja sigui de fusta, acer, mixta o altre material que permet un pas més segur sense necessitat d'arnès.

Pensat per a la seva instal·lació en zones de difícil accessibilitat

Aquest model està pensat per a la seva instal·lació en zones de difícil accessibilitat per al transport de materials, a més aquests materials han de ser lleugers perquè la seva connexió amb els cables tendedera no requereixi de mitjans externs de suspensió.

No té limitacions en la longitud

Aquest model no té limitacions en la longitud, però es recomana per amples d'1 a 1,5 m. Ideal per canons, per a vianants, bicicletes i pressupostos reduïts.

Proyectos:

Pont a Chulilla
 

< Volver