Ponts penjants: Model Carpats

puente colgante carpats

Galeria de imágenes

model carpatos entrada puente colgante modelo carpatos operarios en construccion puente colgante model carpatos pruevas agua puente colgante
puente colgante detalle Puente colgante modelo Carpatos vista inferior sujeccion puente colgante carpatos vista puente colgante carpatos

Aquest model busca també realçar les possibilitats estètiques dels ponts penjants, buscant dissenys més sofisticats, els cables van ancorats directament a la roca sense suports o mixt un extrem amb pilars de suport i l'altre extrem ancorat en roca directament, pèndoles rígides verticals o en diagonal, plataforma rígida de fusta, acer, formigó o mixta.

Intenta augmentar el valor estètic de la zonas

Amb aquest model s'intenta augmentar el valor estètic de la zona, com tots els nostres dissenys és vianants, però en aquest cas es permet el pas de vehicles, limitant el seu accés. És un pont que permet redissenyar i trobar estètiques idònies per a cada projecte.

No té limitacions de longitud

Aquest model no té limitacions de longitud i amb amples que van des dels 2,5 als 4,00 m. Ideal per augmentar el valor patrimonial de la zona on s'ubica, per zones urbanes o semiurbanes.s.

Proyectos:

Pont a Lucena de Cid
Pont a Barèges
 

< Volver