Ponts penjants: Model Pirineus

vista del puente colgante pirineus

Galeria de imágenes

Modelo pirineos construccion puente colgante modelo Pirineus Modelo Pirineus construccion sujeccion puente colgante modelo Pirineus colocacion tablas puente colgante modelo Pirineus
entrada del puente colgante modelo Pirineus Puente colgante modelo Pirineus Puente colgante Pirineus suelo puente colgante modelo Pirineus sujeccion puente colgante modelo Pirineus vista puente colgante modelo Pirineus
Model pirineus construccion con helicoptero puente colgante modelo Pirineus Model Pirineus

El Model Pirineus és un model que s'aplica en aquesta serralada des de molts anys amb uns resultats més que satisfactoris, és un pont de penjoll flexible que va ancorat al terreny, amb pilars de sustentació, pèndoles flexibles de cable, plataforma de fusta o de xapes de engraellat d'acer, alumini o RPFV.

Pensat per a l'encreuament de rius en el seu tram mitjà o en tram superior

Aquest model està pensat per a l'encreuament de rius en el seu tram mitjà o en tram superior però a la zona de vall. Seguim estant en que en general tots els materials són lleugers, de manera que no hi ha necessitat de sistemes de suspensió auxiliar, excepte en els pilars en cas de longituds altes.

Ideal per a vianants i bicicletes

Aquest model no té limitacions en la longitud i ens movem en amples de plataforma d'entre 1,5 i 2 m d'ample. Aquest pont és ideal per a vianants i bicicletes.

Proyectos:

Pont a Barruera
Pont a Isòvol
Pont a Rialp
Pont a Gibraltar
Herrera a Pisuerga
 

< Volver